Ukupno smo osvojili dvije bronce na 36. izdanju Međunarodne regate Croatia Open u Zagrebu. Nakon što su prvog dana Antonio Štrman i Roko Mucić bili treći u dvojcu na pariće u konkurenciji mlađih juniora, to je drugog dana uspjelo Toniju Crnjaku i Lovru Čondriću. Bili su treći u dvojcu na pariće u konkurenciji lakih seniora. S vremenom 6 minuta, 52 sekunde i 97 stotinki bili su ujedno najbolja hrvatska posada u spomenutoj konkurenciji. Zlato je osvojila posada Slovenije, a srebro posada Estonije za kojom su Crnjak i Čondrić zaostali dvije sekunde i 15 stotinki. Četvrta je bila druga posada Estonije, koja je za našom posadom zaostala tri sekunde i 11 stotinki. Peti je u ‘A’ finalu bio dvojac na pariće HAVK Mladost…

Drugog, ujedno posljednjeg dana najjače i najpoznatije regate u Hrvatskoj, koja je na Jarunu okupila oko 400 posada iz deset država, Toni Perović i Pero Kukuljica zauzeli su četvrto mjesto u ‘B’ finalu dvojca na pariće u juniorskoj konkurenciji, ukupno deseto. Bili su druga najuspješnija hrvatska posada (treći u ‘B’ finalu, a ukupno deveti bio je dvojac na pariće splitskog Mornara sa samo 32 stotinke sekunde bržim vremenom). Perović i Kukuljica su u ‘B’ finalu imali vrijeme 6 minuta, 54 sekunde i 47 stotinki.

Dakle, na 36. Croatia Openu osvojili smo dvije bronce, plus imali tri posade u ‘B’ finalu (prvog dana u skifu u konkurenciji juniora Kukuljica je bio peti, a Perović šesti u ‘B’ finalu), te jednu u ‘C’ finalu (Crnjak je bio treći u C finalu u skifu u konkurenciji lakih seniora).

S ukupno sedmoricom naših veslača na Croatia Openu bili su trener Pavo Bečić, profesor Mladen Marinović te tajnik Maro Kapović.