Na 66. izdanju nadaleko poznate regate na Bledu osvojili smo broncu, i to je uspio dvojac na pariće juniora u sastavu Maro Mojaš i Toni Pulić. Pod vodstvom trenera Pava Bečića izveslali su 2000 metara za 7 minuta, 19 sekundi i 67 stotinki. Zlato je osvojila slovenska posada, a srebro je otišlo u Bugarsku, četvrto i peto mjesto zauzele su mađarske posade, dok su šesti u A finalu bili slovaci.

Zatim, juniorski četverac u sastavu Maro Mojaš, Toni Pulić, Vicko Šoletić i Vito Šutalo bio je peti u A finalu Prva dva mjesta pripala su posadama iz Austrije, a bronca je otišla u Srbiju.

Četvrto i peto mjesto u A finalu zauzeo je dvojac lakih seniora u kojem je s Lovrom Čondrićem nastupio Tin Jednobrković iz zagrebačke Trešnjevke. U prvom A finalu mađarske posade su zauzele cijelo pobjedničko postolje, a u drugom zlato i srebro je otišlo u Mađarsku, a bronca u Srbiju.

Vito Šutalo je bio prvi u B finalu u skifu, ukupno sedmi u konkurenciji mlađih juniora. U kvalifikacijama četvrti u svojoj skupini.

Na Bledu su nastupile veslačice i veslači iz Bugarske, Austrije, Mađarske, SAD-a, Švicarske, Slovenije, Slovačke, Srbije, Češke i Hrvatske.