Novih sedam medalja osvojili smo u Kupu Dalmacije, i to jedno zlato,  jedno srebro i pet bronci. Najbolji je bio Pero Kukuljica u skifu u konkurenciji mlađih juniora. Nije bilo bržeg na regatnoj stazi u Spinut, po laganom vjetru (jugo), koje nije smetalo odvijanju same regate.

Start je bio na 200 metara ispod Marjana, a cilj u Spinutskoj lučici, ispod Poljuda. Splitska regata, memorijal ‘Zlatko Celent’, prva je regata u kalendaru Kupa Dalmacije, koja je prije tri tjedna odgođena zbog lošeg vremena te se održala nakon druge regate Kupa Dalmacije u Šibeniku. Iduća, treća regata Kupa Dalmacije održat će se u subotu, 22. travnja na regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj u organizaciji našeg kluba.

Zlatni je bio Pero Kukuljica (samac/mlađi juniori), srebrni Mato Tikvica (skif/juniori), a brončani Vlaho Đivanović (skif / mlađi juniori), Vesna Vukorepa (skif/mlađe juniorke), Toni Crnjak (skif / seniori), dvojac na pariće juniora (prva posada: Lovro Čondrić i Renato Špilar) te dvojac na pariće juniora (druga posada: Filip Šiljeg i Luka Grubišić).