Svake godine, tako i ove, bili smo domaćini treće od ukupno šest regata Kupa Dalmacije. Opet su svi dalmatinski klubovi bili na regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj. I ove godine došli su i gosti iz Veslačkog kluba Rama iz Bosne i Hercegovine.

Regata je održana po laganom vjetru, koji nije smetao odvijanju natjecanja. Start  je opet bio ispred ACI marine, a cilj u Staroj Mokošici ispred kučice bivše ambulante. Nastupili smo s ukupno 14 posada u svim dobnim kategorijama, a njih pet se popelo na pobjedničko postolje. Dvije su bile najbolje, a tri su osvojile srebrnu medalju.

Zlato su osvojili Vlaho Đivanović u samcu u konkurenciji mlađih juniora te Mato Tikvica u skifu u konkurenciji juniora. Pero Kukuljica je bio srebrni u samcu u konkurenciji mlađih juniora, kao i dvije posade dvojca na pariće juniora. U jednoj su bili Filip Šiljeg i Luka Grubišić, a u drugoj Renato Špilar i Filip Savić.

Najviše uspjeha na Rijeci dubrovačkoj imali su članovi splitskog Gusara te im je pripao pokal za ukupnog pobjednika regate. Uz to Gusar je bio najbolji u kategoriji mlađih juniora. Splitski Mornar je slavio u kategoriji seniora, a zadarski Jadran u kategoriji kadeta. Nakon dugo vremena podigli smo pokal za najboljeg u kategoriji. Bili smo najuspješniji u juniorskoj konkurenciji.

U memorijalnoj utrci ‘Lukša Telonić’ mlađe juniorskih četveraca na pariće najbolji je bio splitski Gusar, drugi splitski Mornar, a treće mjesto zauzela je posada Marina Kaštela iz Kaštel Kambelovca. Njima je medalje i pokal uručila majka tragično nastradalog našeg veslača, gospođa Kate Telonić. Među onima koji su nagrađivali najbolje na trećoj regati Kupa Dalmacije na Rijeci dubrovačkoj bio je i naš najstariji član, gospar Tomo Radonić, dugogodišnji veslač i trener, koji je veslao još dok je klub djelovao u Posatu, u starom Portu.