Sedam medalja osvojili smo na petoj regati Kupa Dalmacije, koja je održana u Kaštel Kambelovcu. Nastupili smo s dvanaest posada u svim dobnim kategorijama te zauzeli ukupno peto mjesto u konkurenciji jedanaest dalmatinskih klubova te članova Rame iz Bosne i Hercegovine.

Osvojili smo po dvije zlatne i srebrne medalje te tri brončane.

  • Ovo je bila naša zadnja provjera pred odlazak na Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Zagrebu, na Jarunu, od 7. do 9. srpnja – rekao je tajnik Maro Kapović.

Prva mjesta u Kaštel Kambelovcu izveslale su posada dvojca na pariće u konkurenciji juniora u sastavu Mato Tikvica i Patrik Papac te posada dvojca na pariće u konkurenciji mlađih juniora u sastavu Pero Kukuljica i Vlaho Đivanović.

Srebra su izveslali skifovi u konkurenciji juniora (Lovro Čondrić u prvoj skupini te Filip Šiljeg u drugoj skupini), dok su se s broncom vratili dvojac na pariće mlađih juniora u sastavu Toni Perović i Roko Barišić, zatim dvojac na pariće juniora u sastavu Filip Šiljeg i Luka Grubišić te Toni Crnjak, koji je bio treći u skifu u seniorskoj konkurenciji.