Opet slavimo na zagrebačkom Jarunu. Prošle godine smo osvojili tri medalje na državnom prvenstvu. Teško se bilo sjetiti kada smo zadnji put imali čak tri posade na pobjedničkom postolju. Sve tri su bile brončane. Ove godine opet imamo tri posade na pobjedničkom postolju od čega je jedna brončana, jedna srebrna, a jedna zlatna.

Dubl (Vlaho Đivanović i Pero Kukuljica) prvaci su Hrvatske u konkurenciji mlađih juniora. Prvi u svojoj skupini te prvi u ‘A’ finalu! Četverac srebrni: Mato Tikvica, Patrik Papac, Lovro Čondrić i Filip Šiljeg su drugi u državi. Tikvica i Papac su dan prije izveslali prvu medalju na ovogodišnjem državnom prvenstvu. Bili su treći u dvojcu na pariće u konkurenciji juniora. U dvije godine Tikvica i Papac su osvojili tri medalja na državnom. Naime, i prošle godine su bili treći u dvojcu na pariće.

Plus pod vodstvom trenera Pava Bačića i Jensa Kapora imali smo ove godine još dvije posade u ‘A’ finalu. Lovro Čondrić je u skifu lakih juniora zauzeo na kraju četvrto mjesto, dok je četverac na pariće mlađih juniora u sastavu Pero Kukuljica, Vlaho Đivanović, Roko Barišić i Toni Perović, bio peti.