Pero Kukuljica, naš juniorski reprezentativac, bio je uspješan na četvrtoj regati Kupa Dalmacije, Memorijalu ‘Tonći Skender’ u Makarskoj. Veslajući s Marinom Perkovićem iz splitskog Mornara, s kojim će nastupiti u dvojcu na pariće na Europskom juniorskom prvenstvu, koje se u francuskom Gravelinesu održava od 25. do 27. svibnja, osvojio je dvije zlatne medalje. Bio je u Makarskoj najbolji u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Pero je u kombinaciji s Perkovićem mjesto u juniorskoj reprezentaciji izborio uspješnim nastupom na Jarunu. Nakon regate u Makarskoj otputovao je u Split gdje će naredna dva dana trenirati s Perkovićem. Idući tjedan putuje u Francusku na EP.

Ukupno smo na četvrtoj regati Kupa Dalmacije osvojili ukupno sedam medalja. Osim dvije zlatne Kukuljice – još jednu srebrnu te četiri brončane. Drugi je bio Vlaho Đivanović u skifu za juniore, a treći Luka Grubišić u skifiu za seniore, zatim dvojac na pariće mlađih juniora (Roko Mucić i Antonio Štrman) te dvojac na pariće u sastavu Toni Perović i Lovro Čondrić, koji je osvojio dvije bronce. Bio je treći u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Peta regata Kupa Dalmacije održat će se u Kaštel Kambelovcu 30. lipnja. Prije toga čeka nas nastup na tradicionalnoj, nadaleko poznatoj međunarodnoj regati na Bledu, koja se održava od 15. do 17. lipnja, a nedugo nakon pete regate Kupa Dalmacije je državno prvenstvo u Zagrebu. Na Jarunu smo od 6. do 8. srpnja.