Tri srebrne i četiri brončane medalje osvojili smo na petoj regati Kupa Dalmacije, koja se održala u Kaštel Kambelovcu. Nastupili smo s deset posada te zauzeli osmo mjesto u ukupnom poretku. Zbog upisa na fakultete nismo mogli računati na sve najbolje.

Vrijedi istaknuti kako je u seniorskoj konkurenciji, u dvojcu na pariće, nastupio naš proslavljeni veslač Matej Metković, i to u kombinaciji s Perom Kukuljicom. Matej je stigao u Dubrovnik nakon još jedne godine u Bostonu gdje se vraća sredinom srpnja kada ga čekaju nove, kako školske, tako i veslačke obaveze.

Srebro je u Kaštel Kambelovcu osvojio još i Toni Perović u skifu u konkurenciji juniora te posada dvojca na pariće u konkurenciji mlađih juniorki (Lucija Mazić i Karmen Sindik), dok su do bronce doveslali Matija Medi u skifu u konkurenciji mlađih juniora, Luka Grubšić, također u skifu, ali u juniorskoj konkurenciji, te dvije posade dvojca na pariće, i to mlađih juniora (Antonio Štrman i Roko Mucić) i juniora (Lovro Čondrić i Toni Perović).

Peta od ukupno šest regata Kupa Dalmacije 2018. godine, bila je ujedno zadnja provjera naših veslača pred nastup na državnom prvenstvu, koje će se od 6. do 8. srpnja održati u Zagrebu na regatnoj stazi na Jarunu.