Dvije medalje, jednu zlatnu i jednu srebrnu, osvojili smo na posljednjoj, šestoj regati Kupa Dalmacije, Memorijalu ‘Perica Vlašić’, koja se održala u Splitu.

Na stazi u Spinutu, regata je održana po laganom Jugu, koje nije smetalo natjecateljima (start je bio na 2000 metara ispod Marjana, a cilj u Spinutskoj lučici, ispod Poljuda) nastupili smo sa sedam posada u svim dobnim kategorijama, te zauzeli ukupno osmo mjesto u konkurenciji veslačica i veslača iz jedanaest dalmatinskih klubova.

Zlatnu medalju osvojio je naš juniorski dvojac na pariće u sastavu Pero Kukuljica i Toni Perović, dok su srebro izveslale Karmen Sindik i Lucija Mazić u dvojcu na pariće u konkurenciji mlađih juniorki.

Četiri naše posade su bile četvrte, ostale su korak od postolja, i to Roko Negodić u skifu u konkurenciji mlađih kadeta, Matija Medi u skifu u konkurenciji mlađih junior, posada dvojca na pariće u sastavu Roko Mucić i Antonio Štrman u konkurenciji mlađih juniora, te posada dvojca na pariće u sastavu Pero Kukuljica i Toni Perović u konkurenciji seniora. Šesti je u skifu, u konkurenciji seniora, bio Filip Šiljeg.