Šest  naših veslača nastupilo je ovog vikenda u Zagrebu, na regatnoj stazi Jarun, na pozivnoj regati izbornika hrvatske reprezentacije Darka Mikšića. Veslalo se u malim brodovima, skifovima i dvojcima na pariće, a natjecali su se mlađi juniori, juniori i seniori.

Na stazi dugoj 8 kilometara, veslalo se kružno na Jarunu, naš Pero Kukuljica je pobijedio u skifu u konkurenciji juniora s vremenom 32:08,20. Prvo mjesto zauzeo je među 34 juniora. Uspjehom u Zagrebu izborio je mjesto u reprezentaciji za nastup na čuvenoj daljinskoj regati u Italiji, u Torinu , ‘Silver Skif Tornio’, koja se održava 10. i 11. studenog.

Ponovno uvrštenje Kukuljice u sastav reprezentacije, bio je sudionik Europskog juniorskog prvenstva ove godine, nova je potvrda dobrog rada našeg trenera Pava Bečića, te profesora doktora Mladena Marinovića, koji nam godinama pomaže u radu i bez čije pomoći ne bi bilo uspjeha, kojih je u posljednje vrijeme sve više i više.

Na regati na Jarunu na kojoj su nastupili svi najbolji hrvatski veslači predvođeni braćom Sinković, te Damirom Martinom, boje našeg kluba još su branili Lovro Čondrić (skif seniori), Toni Perović (skif juniori), te u skifu u konkurenciji mlađih juniora Antonio Štrman, Matija Medi i Roko Mucić.