Tri medalje osvojili smo na Otvorenom prvenstvu Hrvatske na veslačkim simulatorima na dva kilometra, koje je održano u Rijeci. Prvi put u povijesti spomenutog natjecanja našli smo se među osvajačima medalja!

U kategoriji lakih mlađih seniora, natjecatelja do 72.,5 kilograma, Toni Crnjak je drugi, a Lovro Čondrić treći. Spomenuti uspjeh ostvarili su u konkurenciji deset natjecatelja. Broncom se okitio Pero Kukuljica u konkurenciji 62 juniora. Nastupili smo s ukupno šest natjecatelja. U konkurenciji 102 mlađa juniora Antonio Štrman je bio deseti, Roko Mucić četrnaesti, a Matija Medi trideset i peti. U posljednji trenutak zbog bolesti nastup na prvenstvu je morao otkazati Toni Perović.

Crnjak i Čondrić su potvrdili kako se od njih može očekivati opet dobar rezultat na državnom prvenstvu. Kukuljica je potvrdio mjesto u reprezentaciji. Mlađi juniori su se također istaknuli. Nova sezona na vodi počinje za mjesec dana, 9. ožujka, prvom regatom Kupa Dalmacije, Memorijalom ‘Zlatko Celent’ u Splitu.

Profesor Mladen Marinović i Maro Kapović vodili su naše natjecatelje na Otvorenom prvenstvu Hrvatske na veslačkim simulatorima na dva kilometra.