Osvojili smo trinaest medalja od čega šest zlatnih na prvoj regati Kupa Dalmacije, koja se u organizaciji Veslačkog kluba Gusar održala u Splitu u spomen na legendarnog splitskog veslača Zlatka Celenta, osvajača brončane medalje na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. godine, koji je, nažalost, 1992. godine, u 40. godini života, poginuo u prometnoj nesreći na otoku Pagu. Uz to smo najuspješniji klub u juniorskoj konkurenciji regate u Splitu!

Zlatne medalje osvojili su: Karmen Sindik i Lucija Mazić u dvojcu na pariće u konkurenciji juniorki, Toni Perović i Pero Kukuljica u dvojcu na pariće u konkurenciji juniora, Matija Medi u skifu u konkurenciji mlađih juniora, Roko Bogdanović i Josip Papak u dvojcu na pariće u konkurenciji mlađih kadeta, zatim Pero Kukuljica u skifu u konkurenciji juniora te Antonio Štrman i Roko Mucić u dvojcu na pariće u konkurenciji mlađih juniora.

Srebrni su bili mlađi kadeti u GIG-u u konkurenciji rođenih 2006. godine i mlađih (Luka Štrman, Nikola Tršić, Jakov Lazar i Roko Sekondo, kormilar Ante Pinčević), Roko Negodić u skifu u konkurenciji mlađih kadeta, Toni Perović u skifu u konkurenciji juniora te mlađi kadeti u GIG-u u konkurenciji rođenih 2005. godine (Toni Pulić, Maro Mojaš, Tino Lonza i Toni Vejnović, kormilar Leonard Pezo), dok su broncu osvojili dvojac na pariće u konkurenciji seniora (Lovro Čondrić i Toni Crnjak), Ivana Krištić u skifu u konkurenciji juniorki te Toni Crnjak u skifu u konkurenciji seniora.

Nastupili smo s ukupno 26 članova pod vodstvom trenera Pava Bečića. Vođa puta je bio Mato Mojaš.

Druga od ukupno šest regata održat će se u organizaciji Veslačkog kluba Krka iz Šibenika (23. ožujka).