Četiri zlatne, osam srebrnih i dvije brončane medalje, njih ukupno 14, osvojili smo na trećoj regati Kupa Dalmacije koja se u našoj organizaciji održala na Rijeci dubrovačkoj i koja je okupila oko 300 natjecatelja iz trinaest klubova.

Prvo zlato donijeli su Toni Perović i Pero Kukuljica u dvojcu na pariće u juniorskoj konkurenciji. Potom su njih dvojica slavila i u skifu, i to svaki u svojoj skupini. Četvrto zlato je osvojio dvojac na pariće mlađih juniora (Roko Mucić i Antonio Štrman).

Srebru su redom osvajali Ivana Krištić i Nika Sebastian u dvojcu na pariće u konkurenciji juniorki, zatim mlađi kadeti u GIG-u (Luka Štrman, Nikola Tršić, Jakov Lazar i Roko Sekondo, kormilar Dominik Ramić), dvojac na pariće u konkurenciji seniora (Lovro Čondrić i Toni Crnjak), obje posade dvojca na pariće u konkurenciji mlađih kadeta (Roko Bogdanović i Josip Papak su bili drugi u prvoj, a Ivan Pecotić i Roko Negodić u drugoj skupini), dvojac na pariće u konkurenciji kadeta (Toni Pulić i Maro Mojaš) te oba skifa u konkurenciji seniora (Toni Crnjak drugi u prvoj, a Lovro Čondrić u drugoj skupini), dok su do bronce stigli Ivan Ban u skifu u mlađim kadetima i kadetski GIG (Toni Vejnović, Tino Lonza, Ante Pinčević i Leonardo Pezo, kormilar Piero Vuletić).

Ukupno su održane 33 trke. U Memorijalnoj utrci mlađe juniorskih četveraca, koja se održava u spomen našeg neprežaljenog Lukšu Telonića, prvi su bili članovi splitskog Mornara kojima je pokal uručila gospođa Kate Telonić, majka našeg tragično preminulog veslača.