Prvi put imamo seniorske prvake Hrvatske. Naš dvojac na pariće u konkurenciji lakih seniora, Lovro Čondrić i Toni Crnjak, bio je najbolji u prednatjecanju, te najbolji u finalu s vremenom 6:46.16. Srebro je osvojila zagrebačka Mladost, a broncu posada Trešnjevke.

Prošle godine smo nakon 22 godine imali posadu na pobjedničkom postolju seniorskog prvenstva: Čondrić je tada s Tonijem Perovićem osvojio broncu u dvojcu na pariće u konkurenciji lakih seniore. Ponovili su uspjeh Marka Potrebice i Zorana Milivojevića iz 1996. godine, koji su također bili brončani u dvojcu na pariće u konkurenciji lakih seniora.

Pod vodstvom trenera Pava Bečića nastupili smo u Zagrebu s ukupno tri posade: Pero Kukuljica i Toni Perović zauzeli su u dvojcu na pariće četvrto mjesto u seniorskoj konkurenciji na državnom prvenstvu u Zagrebu (uspješniji od njih bili su samo seniori, Kukljica i Perović su juniori, kandidati za nastup u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske), dok je Maro Storelli nastupio u konkurenciji veterana, i to u skifu u kategoriji natjecatelja od 35 do 40 godina. Na kraju je i on ostvario uspjeh. Osvojio je srebrnu medalju.