Peti smo na petoj regati Kupa Dalmacije koja se održala u Kaštel Kambelovcu, po idealnim uvjetima i bonaci na regatnoj stazi na kojoj su nastupili natjecatelji iz jedanaest klubova. Na regati, koju je organizirao Veslački klub Marina Kaštela i Veslački savez Dalmacije nastupili smo s ukupno petnaest posada u svim uzrasnim kategorijama te izveslali ukupno 13 medalja od čega su tri zlatne, sedam srebrnih i tri brončane.

Na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja u Kaštel Kambelovcu stajale su tri naše posade dvojca na pariće, i to Roko Mucić i Antonio Štrman u konkurenciji mlađih juniora, Lucija Mazić i Nika Sebastian u konkurenciji juniorki te u konkurenciji seniora Lovro Čondrić i Toni Crnjak.

Srebro su osvojili Lovro Čondrić u skifu u konkurenciji seniora, Ivana Krištić u skifu u konkurenciji juniorki, Matija Medi u skifu u konkurenciji mlađih juniora, zatim dva dvojca na pariće, i to mlađih kadeta (Toni Pecotić i Roko Negodić) te juniora (Pero Kukuljica i Toni Perović), kao i dvije Jole: četverac na pariće mlađih kadeta (Jakov Lazar, Roko Sekondo, Nikola Tršić, Luka Štrman i kormilar Dominik Ramić) i četverac na pariće kadeta (Toni Vejnović, Ante Pinčević, Leonardo Pezo, Tino Lonza i kormilar Dominik Ramić).

Brončani su bili Ivan Ban u skifu u konkurenciji mlađih kadeta, Toni Crnjak u skifu u konkurenciji seniora te dvojac na pariće mlađih kadeta (Josip Papak i Roko Bogdanović).

Idući nastup je najvažnije natjecanje sezone za juniore i kadete – državno prvenstvo, koje će se u Zagrebu, na jezeru Jarun, održati od 5. do 7. srpnja. Naši veslači će pod vodstvom trenera Pava Bečića u Zagreb krenuti već 1. srpnja te će na Jarunu odraditi završne pripreme pred početak državnog prvenstva.