Pero Kukuljica i Toni Perović su državni juniorski doprvaci u dvojcu na pariće. Samo je posada šibenske Krke bila uspješnija, dok je zagrebačka Trešnjevka doveslala do bronce.

  • Prije neki dan na Kupu Dalmacije u Kaštelima je također bila bolja posada Krke, a s obzirom na vremenske uvjete u Zagrebu sad je bilo straha da ne izgube drugo mjesto jer se veslalo u teškim uvjetima, po temperaturi od 32 stupnja celzijusa. Prvih 300 metara Pero i Toni su vidjeli situaciji. Branili su na kraju drugo mjesto te u tome uspjeli. Prezadovoljan sam zbog toga – naglasio je trener Pavo Bečić.

Imali smo drugog dana juniorskog i kadetskog prvenstva na zagrebačkom Jarunu, u prijepodnevnom dijelu programa, dvije posade u A finalu. Juniorke Ivana Krištić i Lucija Mazić su na kraju šeste u državi u dvojcu na pariće.

  • Start su super odradile, ali vidjelo se da im fali uveslanosti – podvukao je naš trener.

Kadetski četverac na pariće u sastavu Maro Mojaš, Toni Pulić, Roko Bogdanović Roko Negodić izborio je polufinale, koje je na programu poslijepodne kad će u polufinalu nastupiti i mlađi juniori Antonio Štrman Roko Mucić u dvojcu na pariće. Do kraja prvenstva koja završava u nedjelju, 7. srpnja, nastupit će još u skifu Krištić i Mazić te mlađi junior Matija Medi.