Pobijedili smo u kategoriji gradovi na petoj regati osmeraca ‘Neretva Open’, koja je održana na Neretvi od Kule Norinska do Metkovića. Stazu dugu 4,5 kilometra naš osmerac u sastavu Maro Kapović, Maro Oblizalo, Maro Marić, Pero Mojaš, Roni Mladinić, Filip Šiljeg, Pero Kukuljica i Srđan Matijašević (kormilar je bio član Neretvanskog gusara, domaćina i uspješnog organizatora utrke, Gabrijel Gluščević) izveslali smo za 15 minuta, 13 sekundi i 9 desetinki, gotovo 11 sekundi brže od osmerca Vukovara, koji je bio drugi. Posada Makarske je bila treća, Metkovića četvrta, a francuskog Toulousea peta.

U otvorenoj kategoriji u konkurenciji četiri posade najbrži bio Zadar (veslači Jadrana iz Zadra), koji su imali najbrže vrijeme regate uzimajući u obzir sve kategorije. Zadrani su stazu izveslali za 14 minuta, 21 sekundu i 1 desetinku te jedini brže savladali 4,5 kilometra dugu utrku od nas.

U utrci veterana u kojoj su bila tri osmerca najbrži je bio osmerac Splita u kojem su bili članovi Veslačkog kluba Mornar, u otvorenoj kategoriji veslačica osmerac Zadra nije imao konkurenciju, dok je u kategoriji mješovitih posada u konkurenciji četiri posade najbrži bio osmerac grada Zagreba.