Osvojili smo ukupno jedanaest medalja na posljednjoj regati Kupa Dalmacije u Splitu, Memorijalu ‘Perica Vlašić’. Pet medalja je zlatnog sjaja, tri su srebrne, a tri brončane. Osvojili smo pokal za prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji, u seniorskoj smo bili drugi, a u ukupnom poretku treći. Nastupili su članovi jedanaest klubova.

Zlato su izveslali Matej Metković u skifu u konkurenciji seniora (pobjednik memorijalne utrke ‘Perica Vlašić’), zatim Pero Kukuljica u skifu u konkurenciji juniora u kojoj je bio najbolji i u dvojcu na pariće veslajući s Tonijem Perovićem. U dvojcu na pariće ostvarili smo ukupno tri pobjede. U seniorskoj konkurenciji prvi su bili Lovro Čondrić i Toni Crnjak, a u konkurenciji mlađih juniora Roko Mucić i Antonio Štrman.

Srebrne medalje su izveslali u dvojcu na pariće mlađi kadeti Roko Negodić i Ivan Pecotić, u skifu u konkurenciji juniora Toni Perović te u skifu u konkurenciji juniorki Ivana Krištić. Brončane medalje su osvojili u skifu u konkurenciji seniora Toni Crnjak, u dvojcu na pariće u konkurenciji kadeta Maro Mojaš i Toni Pulić te četverac na pariće kadeta (jola) u sastavu Pavo Krištić, Leonard Pezo, Tino Lonza, Ante Pinčević i kormilar Dominik Ramić.