Zadnji nastup imali smo 7. ožujka. Na prvoj regati nove sezone Kupa Dalmacije u splitskom Spinutu izveslali smo dvanaest medalja. Reprezentativci tad nisu nastupali, već su bili s izbornikom. Potom je sezona prekinuta zbog koronavirusa.

U subotu, 27. lipnja, odradili smo prvi nastup nakon prisilnog odmora. Zbog niskog vodostaja nije se veslalo u Vrlici, već je 1. regata Mini kupa Veslačkog saveza Dalmacije održana u Splitu. Od dalmatinskih klubova izostali su samo članovi HVK Marina Kaštela i zadarskog Jadrana, a zbog zatvorene granice nisu mogli doći i članovi Rame iz Bosne i Hercegovine.

Pod vodstvom trenera Pava Bečića, profesora Mladena Marinovića, tajnika Mara Kapovića  i Lovra Čondrića, Neptunovog reprezentativca, koji je trener škole veslanja, osvojili smo u Splitu 14 medalja od čega šest zlatnih i šest srebrnih, te dvije brončane.

Prvi su bili Matej Metković u skifu u konkurenciji seniora, Roko Bogdanović u skifu u konkurenciji kadeta, zatim juniorski dvojac na pariće (Roko Mucić i Antonio Štrman), dvojac na pariće mlađih juniora (Maro Mojaš i Toni Pulić), dvojac na pariće seniorki (Lucija Mazić i Nika Sebastian) te jola mlađih kadeta (Pavo Krištić, Duje Golemac, Marko Čučković, Luka Bulaš i kormilar Marin Cvjetović).

Srebro su izveslali juniorski dvojac bez (Antonio Štrman i Roko Mucić), Lovro Čondrić u skifu u konkurenciji seniora, dvojac na pariće kadeta (Ivan Pecotić i Roko Negodić), dvojac na pariće juniora (Jan Miošić i Matija Medi), Ivana Krištić u skifu u konkurenciji seniorki, te druga posada jole mlađih kadeta (Dominik Lalatović, Josip Papak, Borna Tomaš, Roko Sekondo i kormilar Leonardo Pezo).

Brončani su bili dvojac na pariće mlađih kadeta (Luka Štrman i Antonio Pinčević), te treća posada jole mlađih kadeta (Pjero Vuletić, Dominik Ramić, Andro Besjedica, Lovro Vujnović i kormilar Petar Tepšić).

Idući nastup imamo na regati Zagreb Open na Jarunu (od 2. do 5. srpnja).