Drugog dana Zagreb Opena, međunarodne veslačke regate, koju se održala u organizaciji Veslačkog saveza Zagreba, Hrvatskog veslačkog saveza i Veslačkog kluba Trešnjevka, osvojili smo tri medalje, srebro i dvije bronce.

Srebrni je bio dvojac na pariće lakih seniora (Toni Crnjak i Lovro Čondrić). Bolja je bila samo posada riječkog Jadrana. Do bronce je u konkurenciji seniora stigao dvojac na pariće (Matej Metković i Pero Kukuljica). Samo su dvije reprezentativne posade Slovenije bile uspješnije. Utrka je bila super zanimljiva – srebrni Slovenci su 2000 metara izveslali za 6:38.51, brončani Neptun za 6:39.41, a četvrta posada zagrebačke Trešnjevke za 6:39.87. Drugu broncu osvojii su Antonio Štrman i Roko Mucić, i to kao članovi četverca bez u konkurenciji juniora. Veslali su skupa s Matejom Stilinom i Goranom Mirićem, članovima riječkog Jadrana.

Treći u ‘B’ finalu, ukupno deveti, bio je dvojac na pariće juniorski (Lucija Mazić i Nika Sebastijan). Zatim, dvojac na pariće kadeta (Roko Negodić i Roko Bogdanović) zauzeo je četvrto mjesto u svojoj skupini, ukupno deseto najbolje vrijeme, dok je juniorski dvojac na pariće (Matija Medi i Jan Ivan Miošić) bio šesti.

U dva dana Zagreb Opena osvojili smo šest medalja, tri srebrne i tri brončane.