Jola kadeta izveslala je zlato u Kaštel Kambelovcu na drugoj regati Kupa Dalmacije, koja od ove godine nosi naziv Memorijal Ivan Jerčić i Toni Čavka u spomen na prerano preminule kaštelanske veslače. U našoj zlatnoj posadi bili su Dominik Lalatović, Josip Papak, Roko Sekondo i Ivan Ban, te kormilar Leonard Pezo.

Ukupno smo bili četvrti u konkurenciji petnaest klubova. Uz jedanaest dalmatinskih klubova sudjelovali su i članovi dva zagrebačka kluba, Trešnjevke i Zagreba, zatim riječkog Jadrana, te Rame. Bili smo drugi u konkurenciji juniora i kadeta, a treći u konkurenciji seniora. Ukupno smo skupili 125 bodova, samo tri manje od zadarskog Jadrana, koji je bio treći u ukupnom poretku klubova. Na prva dva mjesta regate bili su splitski klubovi, prvi je bio Mornar sa 165, a drugi Gusar sa 156 bodova. Peta je bila Marina Kaštela, domaćin regate, koja je skupila 53 boda…

Osim jednog zlata osvojili smo osam srebrnih, te pet brončanih medalja.

Srebrni su bili dvojac na pariće seniorki (Lucija Mazić i Nika Sebastian), jola mlađih kadeta (Marko Čučković, Ivan Ban, Pavo Krištić, Duje Golemac, kormilar Marin Cvjetović), juniorski dvojac bez (Antonio Štrman i Roko Mucić), zatim dvojac na pariće u konkurenciji kadeta (Roko Negodić i Ivan Pecotić), te četiri skifa, jedan kadetski: Roko Bogdanović i tri seniorska: Nika Sebastian, Lovro Čondrić i Toni Crnjak, dok su četiri posade dvojca na pariće bile brončane  (seniorski: Toni Crnjak i Lovro Čondrić, juniorski: Matija Medi i Jan Ivan Miošić, mlađe juniorski: Maro Mojaš i Toni Polić, te mlađe kadetski: Ante Pinčević i Luka Štrman), a broncu je izveslala i Lucija Mazić u skifu u konkurenciji mlađih juniorki.

Treća regata Kupa Dalmacije održat će se 29. kolovoza u Splitu u organizaciji Gusara (Memorijal Perica Vlašić).