Deset puta su naši članovi stajali na pobjedničkom postolju prve regate Kupa Dalmacije, koja je u nedjelju, 28. ožujka, održana u Splitu, na regatnoj stazi u Spinutu. Nastupili smo s ukupno 16 posada u svim dobnim kategorijama, te zauzeli četvrto mjesto u konkurenciji deset dalmatinskih klubova (izostao je jedino metkovski Neretvanski gusar zbog većeg broja veslačica i veslača u izolaciji).

Ukupni pobjednik prve regate Kupa Dalmacije, Memorijala Zlatko Celent, bio je splitski Mornar. I pokal za drugo mjesto ostao je u Splitu (Gusar), a za treće je otišao u Zadar (Jadran).

Naše posade su pod vodstvom trenera Pava Bečića izveslale dvije zlatne, tri srebrne i pet brončanih medalja.

Druga regata Kupa Dalmacije trebala bi se održati idući mjesec na regatnoj stazi u Zatonu kraj Šibenika, gdje su 1979. održana veslačka natjecanja na Mediteranskim igrama (točan datum će ovisiti o situaciji s Covidom – 19).

Naši osvajači medalja, zlato: dvojac na pariće mlađih junior u sastavu Toni Pulić i Maro Mojaš, te četverac na pariće (JOLA) mlađih kadeta u sastavu: Andro Besjedica, Pjero Vuletić, Petar Tepšić, Dominik Ramić i kormilar Tomislav Sjekavica, srebro: dvojac na pariće seniorki u sastavu Lucija Mazić i Nika Sebastian, zatim četverac na pariće (JOLA) kadeta u sastavu Vito Šutalo, Ante Klešković, Marko Čučković, Marin Cvjetović i kormilar Tomislav Sjekavica, te četverac s kormilarom mlađih junior u sastavu Tino Lonza, Robert Chiddenton, Dominik Lalatović, Josip Papak i kormilar Roko Arčanin, bronce: samac juniorski (Roko Mucić), samac seniorke (Lucija Mazić), samac seniorski (Lovro Čondrić), samac seniorski (Roko Mucić), te dvojac na pariće senior u sastavu Matija Medi i Jan Ivan Miošić.