Nismo mogli biti kompletni, međutim, oni koji su nastupili su ostvarili lijep rezultat na trećoj regati Kupa Dalmacije, koja je održana u Makarskoj po kišnom i oblačnom vremenu. Zbog valova, nemirnog mora, organizatori su nakon prvih deset utrka skratili stazu sa 2000 na 1000 metara. Nastupili smo s 13 posada, u svim dobnim kategorijama, te smo zauzeli ukupno šesto mjesto. Najviše uspjeha je imao zadarski Jadran. Osvojili smo ukupno sedam medalja, dvije zlatne, srebrnu te četiri brončane.

Redom, najbolji su bili dvojac na pariće mlađih junior (Toni Pulić i Maro Mojaš) i četverac s kormilarom mlađih junior (Dominik Lalatović, Josip Papak, Roko Sekondo, Jakov Lazar i kormilar Roko Arčanin). Srebro je izveslao dvojac na pariće u seniorskoj konkurenciji (Matija Med i, Lovro Ćondrić).

Brončani su bili Ivan Pecotić u skifu u konkurenciji mlađih junior, Nika Sebastian u skifu u konkurenciji seniorki, zatim dvojac na pariće kadeta (Marko Čućković i Ante Klešković), te četverac na pariće – Jola mlađih kadeta (Andro Besjedica, Pjero Vuletić, Petar Tepšić, Dominik Ramić i kormilar Lovro Vunović).