Toni Pulić i Maro Mojaš izveslali su srebro na međunarodnoj regati Croatia Open, koja se na Jarunu održala u organizaciji Veslačkog saveza Zagreba i Hrvatskog veslačkog saveza.

Pulić i Mojaš su bili drugi u konkurenciji mlađih juniora u dvojcu bez, i to su za pobjedničkom posadom zagrebačkog Jaruna zaostali samo 1,6 sekundi, dok su trećeplasiranoj posadi Istre pobjegli za više od 11 sekundi. Četvrto i peto mjesto u A finalu zauzele su dvije posade Medulina, dok je šesti bio Ikuts. Ukupno je bilo 16 posada.

Medalju, i to brončanu, osvojio je Roko Mucić, koji je veslao u juniorskom četvercu bez kormilara s trojicom članova splitskog Gusara. Prva je bila kombinirana posada Mornara, Mladosti i Jaruna, a druga kombinirana posada Istre i Mladosti. Ukupno je nastupilo osam posada.

U A finalu u skifu u konkurenciji seniora nastupio je Toni Crnjak, koji je zauzeo šesto mjesto. Pobjedu je odnio hrvatski reprezentativac Damir Martin, član zagrebačke Croatije, osvajač srebra na Olimpijskim igrama u Riju, a koji će za koji dan nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju. Peti u B finalu, a ukupno jedanaesti u seniorskom skifu bio je Lovro Čondrić. Ukupno je nastupilo 20 skifova.

Crnjak i Čondrić nisu veslali u svojoj kategoriji, u suprotnom bi, vjerujemo, opet osvojili medalje u konkurenciji lakih seniora. Međutim, i ovako, uspjeh su nove dvije medalje na jakoj međunarodnoj regati.