Lovro Čondrić i Toni Pulić su seniorski prvaci Hrvatske u dvojcu na pariće u konkurenciji lakih seniora. Čondrić je već osvajao naslov, i to 2019. godine s Tonijem Crnjakom. Puliću je ovo prvi uspjeh.

Kad su Čondrić i Crnjak osvojili prije tri godine naslov to je bilo prvi put od samostalnosti Lijepe naše kako imamo državne seniorske prvake. Budući je Crnjak na školovanju u Americi, Čondriću se ove sezone pridružio Toni Pulić. U finalu su jedini išli ispod 7 minuta (6:58.31), druga je bila posada Trešnjevke s 4,84 sekunde zaostatka, dok je brončana posada Mladosti zaostala 7,30 sekundi.

Nastupili smo s ukupno pet posada. Četverac u sastavu Toni Pulić, Maro Mojaš, Vicko Šoletić i Vito Šutalo bio je šesti u A finalu

Matej Metković i Toni Perović prvi u ‘B’ finalu, ukupno sedmi. U kvalifikacijama su bili četvrti, u njihovoj grupi su prva tri mjesta osvojile posade koje su na kraju bile na pobjedničkom postolju. Metković i Perović su imali u kvalifikacijama bolje vrijeme od pobjednika druge skupine, isto tako kad se gledaju rezultati finalnih utrka bili su u B finalu brži od četvrte posade u A finalu. Naslov su osvojili Valent i Martin Sinković.

Nika Sebastijan i Lucija Mazić su bile treće u B finalu, ukupno devete u dvojcu na pariće.

U konkurenciji veterana također smo osvajači medalje. Maro Storelli je u skifu, u konkurenciji veterana B, bio treći.

Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore i veterane na Jarunu, u Zagrebu, okupilo je 448 veslačica i veslača iz 19 klubova. Po uspješnosti smo deveti klub prvenstva.