Pet srebrnih i dvije brončane medalje osvojili smo na petoj regati Veslačkog kupa Dalmacije u Posedarju.

Srebrni su bili Vito Šutalo u skifu u konkurenciji mlađih juniora, seniorski dvojac na pariće u sastavu Maro Mojaš i Lovro Čondrić, Toni Pulić u skifu u konkurenciji juniora, juniorski četverac u sastavu Maro Lasić, Jakov Lazar, Josip Papak i Roko Sekondo, te kadetski četverac u joli u sastavu Karlo Hajdić, Martin Runje, Joško Jelavić i Dominik Ramić i kormilar Ivan Ban.

Broncu su Lovro Čondrić u skifu u konkurenciji seniora te mlađe juniorski četverac s kormilarom (Leonard Pezo, Luka Štrman, Lukas Kristović, Marin Cvjetović i kormilar Ivan Ban).

Ukupno smo osmi u konkurenciji trinaest klubova, drugi u konkurenciji seniora, a četvrti u juniorskoj. Ukupni pobjednik regate je domaćin, zadarski Jadran, koji je bio najuspješniji u mlađe juniorskoj i juniorskoj kategoriji. Šibenska Krka je bila najbolja u mlađe kadetskoj i kadetskoj konkurenciji, a u seniorskoj splitski Mornar.

Osim veslačica i veslača iz svih dalmatinskih klubova u Posedarju su nastupili i članovi riječkog Jadrana te Rame (BiH).