Nastupili smo s dvanaest posada na stazi u splitskom Spinutu na prvoj regati Kupa Dalmacije 2023. godine, osvojili sedam medalja i u konkurenciji dvanaest klubova zauzeli sedmo mjesto u ukupnom poretku.

Na Memorijalu ‘Zlatko Celent’, koji se održava u spomen na velikana ne samo hrvatskog veslanja, po lijepom vremenu i bonaci, doveslali smo do jednog zlata, četiri srebrne i dvije brončane medalje.

Zlato je osvojio kadet Karlo Hajdić u skifu, srebrne su bile posade dvojca na pariće u konkurenciji kadetkinja (Iva Krešić i Kiara Kapetanić), zatim četverca na pariće – Jola – u konkurenciji mlađih kadeta (Karlo Štrbinić, Rudi Kapetanić, Ante Krešić i Gabriel Tomislav Bazdan s kormilarom Dominikom Ramićem), dvojac na pariće mlađih juniora (Vito Šutalo i Maro Lasić) i seniorski dvojac na pariće (Lovro Čondrić i Ivan Ban), dok su broncu izveslale posade dvojca na pariće u konkurenciji juniora (Maro Mojaš i Ivan Ban) i seniora (Toni Vejnović i Jakov Lazar).

Iduća regata trebala bi se održati u nedjelju, 19. ožujka, na regatnoj stazi u Zatonu kraj Šibenika gdje se između ostalog odlučivalo o medaljama na Mediteranskim igrama 1979. godine.