Vito Šutalo je mlađe juniorski doprvak Hrvatske. Nastavili smo naš niz. Svake godine smo među osvajačima medalja na državnim prvenstvima. Sad smo to uspjeli na prvenstvu za juniore, mlađe juniore, kadete i mlađe kadete.
Bilo je super zanimljivo ‘A’ finale skifova u konkurenciji mlađih juniora. Razlika između zlatnog Luke Sabelja iz zagrebačke Croatie i brončanog Josipa Jakšića iz Korane dvije sekunde i 69 stotinki. Foto finiš je odlučivao tko će uzeti srebro, a tko broncu. Naš reprezentativac je za dvije desetinke sekunde bio brži od Jakšića.
Osim srebra Vita Šutala imali smo još tri ‘A’ finala, te pet ‘B’ finala.

Dvojac na pariće mlađih kadeta Ante Krešić i Rudi Kapetanić je bio četvrti s tri sekunde i 29 stotinki sekunde zaostatka za brončanom posadom Veslačkog kluba Marina Kaštela. Zatim, Karlo Hajdić je bio peti u skifu u ‘A’ finalu u konkurenciji kadeta, dok je šesto mjesto zauzeo dvojac na pariće kadetkinja u sastavu Iva Krešić i Kiara Kapetanić.

Potom, prvi u ‘B‘ finalu, a ukupno sedmi bio je Ivan Ban u skifu za lake juniore, druga u ‘B’ finalu, a osma ukupno Nela Matić u skifu u konkurenciji juniorki, zatim četvrti u ‘B’ finalu, a deseti ukupno mlađe juniorski dvojac na pariće u sastavu Luka Štrman i Lukas Kristović, te isto tako četverac na pariće mlađih juniora (Đivo Bečić, Andro Besjedica, Lukas Kristović i Luka Štrman), dok je peti u ‘B’ finalu, a ukupno jedanaesti bio Martin Runje u skifu u konkurencji kadeta.

Nastupili smo pod vodstvom trenera Pava Bečića i Lovra Čondrića, te tajnika kluba Mara Kapovića.