Srebro i tri bronce osvojili smo na prvoj ovogodišnjoj regati Kupa Dalmacije, Memorijalu Zlatko Celent, koja se u organizaciji splitskog Gusara održala na stazi u Spinutu.

Maro Lasić i Luka Štrman su bili drugi u dvojcu na pariće u konkurenciji juniora, a treći su bili Iva Krešić u skifu u konkurenciji mlađih juniorki, zatim Martin Runje i Karlo Hajdić u dvojcu na pariće u konkurenciji mlađih juniora, te Rudi Kapetanić u skifu u konkurenciji mlađih kadeta.

Čak šest posada je zauzelo četvrto mjesto: Kiara Kapetanić u skifu u konkurenciji kadetkinja, Slavko Sudar i Nikola Sršen u dvojcu na pariće u konkurenciji juniora, Ante Krešić u skifu u konkurenciji mlađih kadeta, Karlo Štrbinić i Filip Matić u dvojcu na pariće mlađih kadeta, Pasko Kapetanić i Lovro Čondrić u dvojcu na pariće u konkurenciji seniora, te Ivan Ban u skifu u konkurenciji juniora.

Nastupili smo s ukupno 26 natjecatelja pod vodstvom trenera Pava Bečića i pomoćnog trenera Lovra Čondrića, dok je s ekipom bio i tajnik Maro Kapović.

U ukupnom poretku regate, nastupili su članovi ukupno dvanaest klubovi, zauzeli smo sedmo mjesto. Ukupni pobjednik Memorijala Zlatko Celent je zadarski Jadran, druga je bila šibenska Krka, a treći splitski Mornar.

Idući tjedan je druga regata u Zatonu pored Šibenika, koju organizira Veslački klub Krka.